Thaitjejer – vad är viktigt att tänka på när du letar efter tjejer från Thailand?

 

Tonkhao 35 letar efter man på 32-52 - hitta din thaitjeje - många thaitjejer här
Tonkhao 35 letar efter man på 32-52

Er Thaitjejer – massor av snygga thai tjejer – något för dig? – du behöver inte vara singel längre. Hitta en snäll och snygg tjej från Thailand via online dating.

Online dejting har blivit mer och mer populärt – speciellt för män som söker tjejer från Asien – och främst från Thailand och Filippinerna. Ifall du vill läsa mer om filippinskor så kan du läs om fillipinsk dejting här och få reda på hur du hittar dem.hitta din thai tjeje - många thai tjejer här - thaibrudar?

Thaitjejer i Sverige finns det många av, delvis därför att många svenskar efterhand varit i Thailand på semester och blivit fascinerade av landet och alla ständigt glada och leende thailändse tjejer. Sen är ju thaitjejer för det mesta otroligt vackra.

Thaitjejer har mycket lätt till skratt

hitta din thailändske tjeje - många thailändske tjejer här - Tarika letar efter man på 30-49
Tarika letar efter man på 30-49

och är mycket snälla och söta, det är därför de är så populära i Sverige och riktigt många thailändske tjejer har gift sig med svenska män. Det är vanligt att en thailändsk tjej har hittat en svensk man med hjälp av andra thailändske tjejer som redan kommit till Sverige och gift sig. Thaibrudar – De redan gifta thailändska tjejer har således hjälpt andra familjemedlemmar eller väninnor från Thailand med att hitta en svensk man via deras makes vänner eller annonser i tidningar mm.

Thaibrudar i Sverige?

Andra thaitjejer har hittat en svensk man via online dejting vilket erbjuder riktigt många möjligheter eftersom det finns så många dejting sidor – jag kan rekommendera dig till att använda thaicupid.com om du vill ha framgång med att hitta en söt och snäll thailändsk tjej som kan bli din thai brud på sikt.

thaibrudar | hitta din snygga thailändska tjej här

Thaitjejer är populärast bland svenska män

Aoffy 30 letar efter man på 33-45 - många thaitjejer här
Aoffy 30 letar efter man på 33-45

Vi kan se två länder som sticker ut när vi pratar om tjejer från Asien – Thailand och Filippinerna. Thaitjejer har dock en ganska stabil förstaplats när det handlar om utländska tjejer som gifter sig med svenska män. Inte ens våra grannländer Danmark och Norge kan mäta sig med thailändska tjejers popularitet.

Thailändska tjejer är de mest populära utländska tjejerna som svenska män gifter sig med

På grund av olika åtstramningar i förhållande till flyktingsituationen så har det blivit svårare på många sätt att gifta sig med en tjej från Thailand, det kan vara bra att tänka på.

thaibrudar? många thai tjejer här - Tanikaa 29 leter efter man på 30-40 - din thailändske tjeje?
Tanikaa 29 leter efter man på 30-40

Thailändska tjejer gifter sig i stor utsträckning med utländska män

Det är ca 120 000 äktenskap vart år mellan utländska män och thailändska kvinnor, mycket på grund av internationell online dating. Det är anledningen till att en mängd dejtingsidor spridit sig över hela internet och speciellt innanför den asiatiska marknaden.

hitta thaibrudar? många thai tjejer här - Janpim 36 letar efter man på 30-50 - din thailändske tjeje?
Janpim 36 letar efter man på 30-50

Thailändska tjejer vill gärna gifta sig med amerikanska eller engelska män eftersom det är mycket lättare för dem slippa lära sig ett tredje språk som svenska t.ex. Dessutom är USA riktigt populärt eftersom många thailändske tjejer redan gift sig med en amerikan och därför med stor sannolikhet redan känner någon i USA. USA är ju också landet där alla har möjlighet för att lyckas och tjäna mycket pengar, vilket passar bra på det thailändska sättet att tänka.

Så vi svenska män ligger lite efter när vi ska dejta online med thai tjejer – vårt språk är svårt, Sverige är ett litet land, och för många thailändskor helt okänt. Trots det så har svenskar i många år varit flitiga charterturister i Thailand vilket har gjort att många thailändskor faktiskt känner till vårt lilla land. 🙂

många thaitjejer här - din thailändske tjeje? Mo 21 letar efter man på 25-40
Mo 21 letar efter man på 25-40

Thaitjejer popularitet innebär en uppsjö av dating sites

Som du redan vet så finns det väldigt många thailändska dejtingsidor, nu för tiden är det ganska svårt att hitta

Pianyt 28 letar efter man på 40-60 - många thai tjejer här - din thailändske tjeje?
Pianyt 28 letar efter man på 40-60

de rätta hemsidorna. Många datingsidor har också rekommendationer och utlåtelser från par som har hittat varandra igenom just den dejtingsidan.

Ett annat sätt att gå tillväga är att tala med människor som med hjälp av asiatiska dejtingsidor hittat en snäll och ung thailändsk tjej. De kan ge dig sina synpunkter och dela med sig av sina erfarenheter.

Längst ner på denna sida har jag gjort en sammanfattning av de – i min mening – tre bästa thailändska dejtingsidorna, och den bästa är nog den här 🙂

Hitta thaibrudar? - Thailändska tjejer stort urval - hitta din thaitjej här

Thaibrudar? thaitjejer finns det många av och nu ska du hitta din – lycka till!

Det finns också många anledningar att överväga online filippinsk dating för att söka efter en snygg filippinsk kvinna

tillbaka till thai dejting