Filippinsk dejting och äktenskap med en filippinska är inget nytt för utlänningar. Det är inte ovanligt för en utlänning att bli förälskad i en filippinska och senare gifta sig med henne. Det finns många filippinskor som arbetar utomlands, vilket gör dem mottagliga för relationer med män från olika nationaliteter och med olika hudfärg.

Det finns många filippinska tjejer som arbetar som aupair i Sverige och några hittar naturligtvis en svensk man under tiden de arbetar här. Filippinska tjejer har blivit den vanligaste gruppen utlänningar som gifter sig med svenskar. Thailändska kvinnor är nästan lika populärt vilket gör filippinskor och thailändskor till det två klart största utländska nationaliteterna som svenska män gifter sig med.

En filippinska är lätt att älska.

Hon fångar ofta ens intresse utan att anstränga sig, de är oftast glada och har lätt till skratt.

En filippinska kan göra dig förälskad i henne med sitt naturliga leende. Du kan med fördel använda en webkamera när ni samtalar med varandra, så du kan se hennes fantastiska leende. Online dejting kan var fantastiskt roligt och i många fall slutar det framför altaret.

Filippinska tjejer och kulturskillnaden mellan Sverige och Filippinerna

Bakom allt det positiva som finns att säga om filippinskor kommer det alltid finnas en annan sida av myntet. Det finns desperata filippinskor som endast önskar sig en utlänning av ekonomiska anledningar. Du kan stöta på några filippinskor som ber dig om pengar direkt eller berättar någon patetisk historia bara för att få dig att skicka pengar. Men du kan vara säker på att en filippinska vill göra allt för att göra dig glad. Därför kan ett äktenskap med en filippinsk tjej ofta vara himmelskt.

Tjejer från Filippinerna är bra på att sköta husliga uppgifter och se till så att hemmet alltid är skönt att komma hem till för dig och dina/era barn.

Filippinska tjejer är förvånade över den jämställdhetskultur mellan könen som vi har i Sverige – en filippinsk man skulle aldrig hjälpa till med husliga uppgifter eller att passa barnen mm, vilket riktigt många svenska män i större eller mindre grad hjälper till med.
Många svenska män accepterar också att kvinnan har barn från tidigare äktenskap, vilket är svårt för en filippinsk man. Svenska män är generellt sätt också trognare och kärleksfullare till sin kvinna än vad filippinskor är vana vid från deras hemland.

Filippinska tjejer och deras familj

På en dejt med en filippinska så är det här ett bra tips; ta med henne till trevliga klassiska platser för at få ett intryck av hennes agerande och sätt att vara på. Familjerna till en filippinska föredrar en utländsk man även fast hon kan föredra och välja någon annan. Du ska veta att familjen är mycket viktigt för en filippinska, de har stor inflytande på beslutningsprocessen.

Om du gifter dig med en filippinska

hitta en filippinska i Filippinerna | massor av söta filippinska tjejer | gratis registrering

Ett äktenskap med en filippinsk tjej betyder också ett äktenskap med hennes familj. Filippinskor flyttar sällan hemifrån förutom om de har ett eget hus eller flyttar till ett annat land tillsammans med sin man.

Om du överväger en filippinsk tjej som hustru kommer du inte kunna dejta endast henne. Du dejtar i princip också hennes mamma, pappa och hennes syskon. Det är viktigt att du avtalar spelreglerna i förhållande till umgänget med familjen (hur ofta ni reser från Sverige till Filippinerna eller hur ofta hennes familj ska komma hit).

Att vara gift med en filippinska ger mycket näring till förhållandet. Det visas på tv om hur filippinskor tar hand om sina utländska makar och vice versa. Du kommer märka hur välsignade utländska män känner sig för att ha en filippinsk tjej som fru.

Med de teknologiska framsteg som har gjorts under de senaste åren är inget omöjligt, det gäller inom dating också. Med internet är online dating med tillexempel en filippinsk tjej väldigt lätt och smidigt.

Filippinska tjejer är ofta duktiga på språk

Det är en av anledningarna till att det är naturligt för folk från andra nationaliteter att dejta dem online. De är ofta utbildade, generösa, omsorgsfulla och mycket uppmuntrande. Det finns många anledningar till att dejting med filippinskor ofta slutar i äktenskap.

I själva verket är det många västerlänningar som är extra intresserade i att dejta filippinska tjejer, de är kända för sin skönhet och deras charm. Tjejerna från Filippinerna är en fröjd att vara tillsammans med.

hitta en filippinska | massor av söta filippinska tjejer | gratis registreringFilippinska tjejer uppfostras till att tro på en-man en-kvinna förhållanden och de är överbevisade om äktenskapets betydelse och dess roll i en livslång relation med deras kommande man.

Genom att dejta filippinskor kommer du lära känna dem bättre och du kommer märka att du inte har några problem med att bryta isen eftersom de är så vänliga och oblyga, de kommer inte ha några problem med att möta dig i verkligheten efter att har kommunicerat via Skype eller liknande.

Gå vidare och registrera dig nu så du kan börja njuta av online Filippinsk dating-se ett urval av filippinska tjejer här.

Mitt råd till dig är att välja den här dejtingsidan som du tryggt kan använda. Du kan besöka den GRATIS och titta närmare på de filippinska tjejerna som är registrerade. Ifall du vill skriva till dem så kostar det lite men du får stor rabatt om tecknar ett medlemskap för flera månader 🙂

hitta en filippinska tjeje | massor av söta filippinskor | gratis registrering | delvis på svenska

Om du som jag också har övervägt kvinnor från andra länder än Filippinerna så kan du läsa mer här om thai dating med en massa snälla och snygga thailändskor.

Tillbaka till filippinsk dejting