Filippinsk dejting | Tips för att hitta kärlek

Filippinsk dejting
Annalee 33 letar efter man på 30-44

Online filippinsk dejting är det bästa sättet att komma i kontakt med en filippinska.

Filippinska kvinnor kan du hitta på många barer, om du är i Filippinerna, men det är du förmodligen inte när du sitter och läser på min sida 🙂 Lösningen på det är filippinsk dejting med hjälp av online dejting på internet. Det är ett bra sätt att gå till väga, med fördelar och nackdelar.

Så fort man pratar med folk om asiatiska dejtingsidor kommer en del idioter med kommentarer i stil med “haha, du utnyttjar bara tjejerna” eller “de är bara ute efter dina pengar” vilket kanske också är utgångspunkten för vissa tjejer och kvinnor. Men riktigt många vill gärna möte en utländsk man, delvis för att det finns prestige i det och delvis för att utländska män har ett bra rykte som goda och kärleksfulla makar.

Filippinsk dejting

Filippinsk dejting - Mayleen 43 letar efter man på 36-54 - click här
Mayleen 43 letar efter man på 36-54

När du vill prata med en filippinor på internet så finns det en uppsjö av hemsidor att välja mellan. Alla lovar dig guld och gröna skogar och massor av möjligheter för att möta en snäll filippinska.

Men hur väljer du då det riktiga stället att söka efter din filippinska kärlek?

En site, som jag själv använt mig av och har goda erfarenheter med, där man kan försäkra sig om att samtliga är medelklass eller åtminstone arbetarklass och ofta kan tala engelska är FilipinoCupid. Sidan är också på svenska och gratis att använda till en början. Det gör att du kan sitta och titta på olika söta filippinskor innan du väljer vem du vill börja skriva till.

Maricel 36 letar efter man på 33-50
Maricel 36 letar efter man på 33-50

Filippinsk dejting – De tre mest pålitliga dejtingsidorna i Filippinerna

De bästa sidorna du kan använda för att hitta en härlig, ärlig filippinsk kvinna är:

FilipinoCupid, DateinAsia.com och Cherry Blossoms.

Samtliga är ärliga sidor som man kan lita på och det finns alltid riktiga tjejer bakom profilerna. Dessvärre är online dejtingsidor, med möjlighet för att hitta en trevlig filippinsk tjej vanligtvis på engelska.

Filippinsk dejting -> Hitta en filippinsk kvinna | massor av söta filippinskor | gratis registrering

Jag har för det mesta använt Filipinocupid, som har gratis registrering, den är på svenska och har bra priser – speciellt om du tecknar dig för flera månader, då får du stor rabatt. Du kan vara gratis medlem så länge som du vill och får därför massor av tid att titta runt på de olika snygga filippinska kvinnorna.

DateInAsia och Cherry Blossoms har jag prövat att använda, jag har inte så mycket att säga om dem förutom att det verkar finnas fler lite äldre filippinska kvinnor, utifrån mina observationer.

Om det intresserar dig kan du ta en titt på dem. Personligen kan jag inte uttala mig så mycket eftersom jag inte använt de så mycket.

Se upp! det kan vara en man

filippinsk dejting - Lornz 35 letar efter man på 35-80 - hitta kärlek här
Lornz 35 letar efter man på 35-80

DateInAsia har jag blandade känslor för. Det enda positiva är att den är gratis. Det finns allt för många bluff-profiler. Det är många transvestiter, många ladyboys och många filippinska kvinnor som är väldigt omottagliga. Du kommer att sitta i Sverige och skicka millioner av meddelanden om dagen och kanske få en handfull svar tillbaka.

Som sagt, anledningen till att jag vill rekommendera DateInAsia är för att den är gratis, men du måste lära dig att sortera bort ladyboys. För att få störst framgång bör du lägga mest energi på FilipinoCupid | gratis registrering.

Mitt första steg till filippinsk dejting till de vackraste kvinnorna i Filippinerna

FilipinoCupid har gratis registrering men är inte gratis hela tiden. Du kan skapa ett konto gratis men för att läsa meddelanden från tjejerna blir du tvungen att ha en betald profil. Det kostar ca 25 dollar i månaden, vilket svarar till ca 200 kr. OBS – du får stor rabatt om du tecknar ett medlemskap för flera månader

Den är också på svenska vilket är pengarna värt eftersom tjejerna är seriösa med att träffa en utländsk man. Om du inte tror mig kan du bara klicka på länken i rubriken eller bilden här under.

Filippinsk dejting -> hitta en filippinsk kvinna via filippinsk dating | massor av söta filippinskor | gratis registrering

Lani 42 letar efter man på 35-65 - click här
Lani 42 letar efter man på 35-65

Filippinsk dating -> Börja med att skapa en egen profil. Ladda upp en bild av dig själv som visar att du är utlänning och helst en vit man. Du kan också fylla i resten av din profil. Så fort du är klar med det kommer du få brev efter brev från filippinska kvinnor – Det är spännande med filippinsk dejting.

För det mesta får du meddelanden där det bara står något i stil med “Hej, jag tycker du verkar intressant, du verkar cool, haha. Lägg gärna till mig på Skype”, eller “lägg till mig på Facebook” eller något liknande. Det är en ganska surrealistiskt känsla!

Om du har testat normala online dejtingsidor som singelliv.se i Sverige så vet du att man kan skicka massor av meddelanden och får svar på kanske 10%, om man har tur. Här är det på motsatt sätt. Det är de filippinska tjejerna som försöker få dig, det är du som är prinsen på den vita hästen.

Kim 38 letar efter man på 48-58 - hitta kärlek här
Kim 38 letar efter man på 48-58

En annan sak att tänka på gällande FilipinoCupid är att du först ska gå igenom en säkerhetscheck. Du ska visa upp några officiella papper, t.ex. ditt körkort. Du kan scanna in det eller ta en bild av det. Det kommer få fler tjejer att visa intresse för dig. Men du har egentligen inte behov för det.

När jag skapade min profil i början, innan jag köpt medlemskap och innan jag hade fyllt ut den fullständigt hade jag bara laddat upp en bild. Det räckte för att jag skulle få massor av besked om dagen från söta filippiner. Det var härligt att vara populär bland tjejerna för en gångs skull!!

Ladda upp dina bildar på online filippinsk dating och få en mängd besked från äkta tjejer og kvinnor

Jhona 41 letar efter man på 37-55 - click här
Jhona 41 letar efter man på 37-55

Fyll ut din profil och gör det seriöst, det betyder mycket för de filippinska kvinnorna som är seriösa med att hitta den rätta mannen. Så lägg ner lite tid på att skapa en bra profil om du vill öka chanserna för att hitta en söt och snäll filippinsk kvinna.

Tjejerna kommer säga saker som; “Åh, jag har läst din profil, den är jätteskojig!”. Eller så kommenterar de din bild, eller skriver saker som:
“Åh, bla, bla, bla, du är författare! vad skriver du på just nu?” Det blir uppenbart att några inte läst din profil innan de skriver till dig.

Filippinsk dejting – Om du själv är i FilippinernaFilippinsk dating -> hitta en filippinsk kvinna genom filippinsk dejting | massor av söta filippiner | gratis registrering

Du kommer att få massor av meddelanden från filippinska tjejer men de kommer vara från hela landet. Metoden som jag använde mig av var att om en tjej skickade ett meddelande till mig från ett område jag var i eller hade tänkt besöka så svarade jag; “Hej, du verkar intressant, kan jag få ditt nummer så kan jag skriva till dig någon gång?” Generellt sätt så vill de det. Det hela brukar vara ganska okomplicerat. Du behöver inte spela några spel eller använda några taktiker. Var bara öppen, ärlig och snäll.

Nu kommer du till den punkt då du ska kontakta tjejen på sms. Sänd bara små korta besked i stil med “Hej [hennes namn], jag är i dina trakter de närmsta par veckorna, hur har du det?”.

Några av tjejerna har knackig engelska och du försöker att inte skrämma bort henne. Om du skriver att du vill träffa henne och vara nära henne så kommer hon att få dig på sina tankar och ge dig extra fokus.

Eftersom det finns mängder av män på FilipinoCupid, som söker en filippinsk kvinna, så kommer de snygga tjejerna alltid ha massor av samtal igång samtidigt. Men om du skriver att du är i hennes stad eller ska besöka hennes stad så kommer du plötsligt bli mycket mer intressant.

filippinska dejting - click här - Jamie 34 letar efter man på 44-55
Jamie 34 letar efter man på 44-55

Lägg märke till hur mycket intresse hon ger dig när hon svarar. Om hon skriver “Hej det går bra” eller något mer entusiastiskt så är det ett tecken på att hon är intresserad.

Filippinsk dejting – nästa steg

Låt oss säga att du fick en dejt bestämd och att ni ska mötas kl. 11:00. Föreslå att ni möts över en kaffe på starbucks eller något annat offentligt ställe. Det gör det samma om du tror att det är ett bra ställe för en dejt eller inte. En bra dejt i Filippinerna med din nya filippinska kvinna är på ett lugnt ställe som en kaffebar. Eller att ni bara möts vid poolen på ditt hotell, om det finns en sådan.

Det är viktigt att du inte överanalyserar det hela! Som sagt, du kan inte göra fel som man i Filippinerna. Så håll det simpelt.

Filippinsk dejting – Hur du undviker att bli lurad på pengar

filippinsk dejting -> hitta vacker ung filippinska
Rainee 33 letar efter man på 44-55

En viktig sak är att du inte börjar lägga en massa tid på en tjej som börjar berätta snyfthistorier. Det är tyvärr ganska vanligt då det finns fullt av män där ute som inte vet vad de sysslar med och är lätta att lura – så läs här om olika typer av filippinska dejtingsidor.

Tjejerna här är smarta. De säger inte nödvändigtvis, “Åh, ge mig pengar”, men de börjar klaga, “Åh, det är så svårt att betala för deras undervisning i skolan”, eller “Åh, min mormor har dött”, eller, “Åh, mitt husdjur har dött”.

Om hon börjar jämra sig över något i hennes liv så ska du säga upp kontakten. Det kommer bara vara en fråga om tid tills hon börjar be om pengar från dig. Det säger också något om hennes personlighet.

Här kan du läsa om en jättesnäll kvinna (från Ukraina), som försökte att svindla mig. När vi skulle mötas efter att ha dejtat online ett bra tag ville hon få pengar till flygbiljetten och visum överfört till sig. Sättet som svindleriet förekommer på är väldigt likt över hela världen. När du har läst den historien kommer du vara mer uppmärksam 🙂

Gretskie 50 letar efter man på 55-70 - hitta filippinska kärlek här
Gretskie 50 letar efter man på 55-70

Det visar att hon har en låg smärttröskel till motgångar. Varför skulle du vilja vara tillsammans med en sådan tjej, som jämrar sig konstant? En tjej från Filippinerna som klagar över allt är bara irriterande och inte rolig att vara tillsammans med.

Anyway, detta var en kort översikt. Jag hoppas det hjälper några av er där ute.

[divider]

en lycklig man med en snygg filippinsk kvinna | ska du också hitta en snygg filippinska -> filippinsk dejting

Asiatisk dating >< filippinsk dating

Online dating är alltid en behaglig upplevelse. Om du har hittat den rätta partnern att vara med så kommer ni att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Dessutom, om du hittar den rätta partnern, som fungerar tillsammans med dig så kanske ni gifter er.

Många utlänningar överväger asiater när de vill hitta en lojal partner, och älskar sitt förhållande. Det blir vanligare och vanligare med giftermål mellan svenskar och filippiner som hittat varandra genom online filippinsk dejting. Det leder också till att deras vänner kommer i kontakt med varandra om hon har vänner i Filippinerna som också letar efter en svensk man. Det blir en stigande trend.

Det finns flera hemsidor som ger dig möjligheten för att hitta en kvinna från precis det land du önskar.

Online dejting gör det lätt att hitta en kvinna från vilket land som helst på jorden

filipinska dating - Genien 31 letar efter man på 33-50
Genien 31 letar efter man på 33-50

Det är också det säkraste sättet att hitta en partner på. Man har längre tid på sig att lära känna varandra innan man går in en relation. Förhållanden som skapas offline har mindre chans för att hålla i längden.

Tittar man på den nuvarande tendensen och framgången med asiatiska förhållanden med svenskar är det rekommenderat att testa det. Dessutom gör det ingen skada att testa hemsidorna om du är singel. Det kan hjälpa dig att hitta den perfekta partnern för dig. Men visst finns det många att välja mellan och det kan bli många upplysningar att läsa igenom innan du registrerar dig.

Här kan du läsa mer om thai dejting med en massa snälla och snygga thaitjejer

De flesta svenska män är intresserade i en online dejt med en snygg filippinsk kvinna

Om du är en av de männen så kommer du kunna ta hjälp av de här asiatiska kvinnotipsen. En simpel dejt kan sluta i ett allvarligt förhållande som kan leda till äktenskap. Kvinnor från Filippinerna, Vietnam, Kina och Thailand är ofta populära val bland västliga män. Det finns många olikheter mellan kulturerna men trots det stoppar det inte västliga män från att gifta sig med asiatiska kvinnor. Eftersom Asien består av många länder kan det vara svårt att välja från vilket man ska leta efter din dejt.

Genalyn 44 letar efter man på 21-84 - hitta snugga filipinskor här
Genalyn 44 letar efter man på 21-84

Förmågan till att förstå och tala engelska är en av grunderna till att västliga män tycker filippinskor är mycket attraktiva. Kommunikation är en viktig del av en lyckad första dejt och när man dejtar en filippinska så blir det oftast på engelska.

Ett annan viktig detalj du behöver veta om filippinska kvinnor är att de flesta är kristna. Om religion är en viktig faktor i ditt förhållande så blir du tvungen att överväga det för att undvika konflikter i framtiden.

När två personer från olika kulturer går på dejt för första gången kan det krävas några justeringar. Du kan imponera på din dejt genom att lära dig några ord på hennes språk. Du ska också komma ihåg att de flesta asiatiska kvinnor är mycket omsorgsfulla med sina familjer. Din respekt för hennes föräldrar kommer betyda mycket för dem. Om du på allvar tänker dig ett parförhållande med en filippinsk kvinna kommer det vara nyttigt att lära sig mer om deras kultur och söka runt på tips om asiatiska kvinnor.

Filippinsk dejting -> hitta en filippinsk kvinna via filippinsk dating | massor av söta filippiner | gratis registrering

Här kan du få tips till att hitta filippinska kvinnor och läsa mer om dejta filippinska tjejer och filippinskor.

Om du precis som jag övervägt andra länder än Filippinerna så kan du här läsa mer om thai dejting med en massa snälla och snygga thaitjejer.