Filippinska kvinnor – hitta kärleken med en filippinsk kvinna

Hur är filippinska kvinnor? - se ett stort urval här
Macy 34 letar efter man på 30-45

Hur är filipinska kvinnor jämfört med svenska kvinnor? Det finns det såklart inget rakt svar på – precis som på frågan om hur en svensk tjej är. Det finns dock några uppenbara skillnader om man jämför den generella bilden av svensk kvinnor med den generella bilden av filippinska kvinnor.

Hur en filippinsk kvinna är har mycket med att göra var i landet hon kommer från, om hon kommer från landet eller från en stad, vilken utbildning hon har och hennes familjs bakgrund.

Hitta filippinsk kvinna - click här - Seanahya 36 letar efter man på 40-60
Seanahya 36 letar efter man på 40-60

Det finns dock en sak som både jag och mina vänner som också har en filippinsk kvinna har upplevt, vilket du måste ställa dig in på. Hon är förmodligen extremt knuten till sin filippinska familj. Filippiner är mycket starkare knutna till sina familjer än vi är här i Sverige – det är väldigt vanligt i filippinsk kultur.

Filippinska kvinnor – hur är dem i förhållande till svenska kvinnor?

– den omedelbart största skillnaden är förhållandet till familjen och familjens betydelse. Det finns också en uppfattning hos filippinska kvinnor att dem har en förpliktelse att hjälpa familjen på alla sätt, speciellt ekonomiskt.

Remy 45 letar efter man på 43-59 - snygga filipinska kvinnor här
Remy 45 letar efter man på 43-59

Med hänsyn till det ekonomiska så är det viktigt att du och din filippinsk kvinna kommer överens om på vilket sätt och om hur mycket ekonomisk hjälp som ni har möjlighet att ge hennes familj. Ni ska också bestämma hur ofta ni tänker resa till Filippinerna, eftersom det kostar ganska mycket med flygbiljetter mm.

Några familjer i Filippinerna ser på deras släktingar i Sverige som en guldkalv. Så länge som du och din filippinsk kvinna har kommit överens om på vilket sätt och om hur mycket ekonomisk hjälp ni kan skänka så är det i regel inget problem.

Hur är filippinska kvinnor i förhållande till svenska män och omvänt?

click här - snygga filippinska kvinnor - Milanie 33 letar efter man på 31-51
Milanie 33 letar efter man på 31-51

Det finns också en del skillnader i förhållandet till arbetsfördelningen i hemmet, den är mycket olik den typiskt svenska, där man delar på mycket av jobbet.

Snygga filipinska kvinnor här - Remie 44 letar efter man 45-65
Remie 44 letar efter man 45-65

Första gången jag hade en filippinsk kvinna kom det som en stor överraskning för mig att hon överhuvudtaget inte förväntade sig att jag skulle hjälpa till med att duka av bordet och diska. Jag skulle bara sätta mig i soffan och vänta på mitt kaffe eller vad det nu var. Min filippinsk kvinna var i gengäld överraskad över att jag både kunde laga mat och uppskattade att laga mat – det hade hon inte upplevt i Filippinerna. Det är också en del av svaret på “hur en filippinsk kvinna är

Filippinska kvinnor - hitta kärlek her - Mildred 41 letar efter man på 39-57
Mildred 41 letar efter man på 39-57

Svenska män är också öppnare och mer välvilligt inställda till att deras filipinska kvinnor har barn från tidigare förhållanden än vad filippinska män generellt är. Det är såklart något som väger tungt hos en filippinsk kvinna när hon ska välja en man och har barn från tidigare förhållanden.

Men du ska såklart komma ihåg att vilket som helst äktenskap är en kompromiss mellan två parter. Det finns alltid skillnader oavsett vilken kvinna (filippinsk eller svensk) som du gifter dig med. Det handlar om “give and take” om du vill ha ett lyckligt samliv, oavsett vilket land hon kommer ifrån.

Det är också viktigt att tänka på att utbildning och språk kan vara stora barriärer på din filippinska kvinna och det är viktigt att du stöttar henne så gott som du kan på alla punkter.

Filipinska kvinnor - hitta kärlek her - Maivecute 54 letar efter man på 50-60
Maivecute 54 letar efter man på 50-60
Flor 38 letar efter man på 45-65 - hitta snugga filipinska kvinnor här
Flor 38 letar efter man på 45-65

Frågan “hur är en filippinsk kvinna?” är därför inte lätt att svara på rakt upp och ner men jag hoppas jag har kunnat ge en inblick i några av de olika saker relaterade till “hur är en filippinsk kvinna i förhållande till en svenska kvinna?”

Dejting med filippinska kvinnor

Det finns många faktorer att överväga när det kommer till att söka efter kärleken med filippinsk online dating.

Det är roligt och spännande så njut av din jakt efter filippinska kvinnor nu när du har fått ett kort svar på frågan “hur är filippinska kvinnor?”

Den här hemsidan kan du tryggt använda. Det är GRATIS att titta in och se på urvalet av filippinska kvinnor men om du vill skriva till dem så kostar det lite. Kom ihåg att du får en stor rabatt om tecknar medlemskap för flera månader 🙂

Filippinska kvinnor - dejta filippinsk kvinna | massor av söta kvinnor | gratis registrering
Fillippinska kvinnor – vilka datingsidor är bäst?

dejta filippinska kvinnor - click här - Charmine 37 letar efter man på 35-80
Charmine 37 letar efter man på 35-80

Det är vanligt att tala om 3 typer av filippinska dejtingsidor där du kan hitta en filippinsk kvinna:

snygga filippinska kvinnor - Maria 48 letar efter man på 46-54 - click här
Maria 48 letar efter man på 46-54
  1. “Gratis” filippinska dejtinghemsidor, som är finansierade med reklam mm. Där finns det tyvärr många ladyboys och filipinska kvinnor som bara är ute efter att luras. De håller till på gratis sidor och behöver inte dokumentera vem de är eller gå igenom någon kontroll – så var mycket försiktig med dessa webbplatser.
  2. “Pay as you go” filippinska dejtinghemsidor som är baserade på att ta betalt varje gång du ska svara på epost. Du kommer behöva köpa krediter som du använder för att betala med. Affärsidén är att du ska hålla igång mailkontakt med så många filipinska kvinnor som möjligt i så lång tid som möjligt. Vilket såklart inte ligger i ditt intresse. De kommer försöka mjölka dig på pengar och du vet inte på förhand hur mycket ditt filippinska dejtingäventyr kommer att kosta – så var mycket försiktig med dessa webbplatser.
  3. “Betalning per tid” filippinska dejtinghemsidor där det vanligtvis är gratis att registrera sig och titta runt bland filippinska kvinnorna. Om du vill ta kontakt med en filipinsk kvinna så ska du betala för en tidsperiod – typiskt en månad. Om du betalar för 3 eller 6 månader så får du stor rabatt.
snygga filippinska kvinnor - Mb 40 letar efter man på 40-65 - click här och hitta kärlek
Mb 40 letar efter man på 40-65

Filippinska kvinnor – vilken typ dejtinghemsidor ska jag välja?

Jag rekommenderar helt klart det tredje alternativet “betalning per tid”. Det är också samma princip som nästan alla svenska dejtingsidor är baserade på. Just för att det säkrar en hög kvalité.

De “gratis” filippinska dejtingsidorna är ofta tillflyktsorter för svindlare och bluffmakare, eftersom det är gratis och användarna har allt ansvar så finns inte möjligheten att anmäla svindlarna och bedragarna. Det finns i stort sätt ingen kontroll och om du vill pröva att hitta en filippinsk kvinna på en sådan sida så se upp, nu är du varnad…

Jesil 42 letar efter man på 49-60 - click här - snygga filipinska kvinnor
Jesil 42 letar efter man på 49-60

Flera filippinska dejtingsidor där du kan hitta en filippinsk kvinna

De flesta filippinska dejtingsidorna använder sig av abonnemang med fasta avgifter. Dessa asiatiska kontaktannons hemsidor är vanligtvis helt gratis att registrera sig på. Du blir först tvungen att betala för ett medlemskap när du hittar en profil du tycker om och vill komma i kontakt med henne. Den här typen av hemsidor ger ofta stor rabatt om du tecknar upp dig på ett länge abonnemang.

Hitta filipinsk kvinna - Susan 52 letar efter man på 46-62 - click här
Susan 52 letar efter man på 46-62

Filippinsk dating = glada och snygga filippinska kvinnor – du ska bara se upp för vissa fuskare!

Snygga filipinska kvinnor - Margie 46 letar efter man på 45-80 - click här och hitta kärlek
Margie 46 letar efter man på 45-80

Förutom svindlare så finns det många dubbla profiler, falska profiler och tid slösare. Spilld tid är vanligt på gratis dejtingsidor. Sidorna är så lätta att vara medlem på och drar till sig alla möjliga, bland annat redan gifta filippinska kvinnor som vill se om dem kan hitta en västerländsk man istället. dessutom är det inte bra om en kvinna från Filippinerna inte ens är intresserad av att betala ett mycket blygsamt belopp för att hitta sin drömman..

dejta filippinsk kvinna - Desiree 44 letar efter man på 52-62 - click här
Desiree 44 letar efter man på 52-62

Abonnemangs hemsidor har helt klart högre kvalitét på medlemmarna eftersom de kräver en större insats va dom filipinska kvinnor for att registrera sig och – mycket viktigt – du vet exakt hur mycket det kostar dig att leta efter dina drömkvinna från Filippinerna.

En abonnemangs hemsida har mycket bättre faciliteter och de filippinska kvinnor som är på jakt efter ett romantiskt förhållande är mycket mer äktenskapsinriktade.

Mitt råd är att välja en betalningssida vilken du tryggt kan använda, du kan GRATIS titta in och se på dom filipinska kvinnor, men om du vill skriva till dem så kostar det lite, men du får stor rabatt om du tecknar medlemskap för flera månader 🙂

Filippinska dejtingsidor | hitta snugga filipinska kvinnor

Om du, precis som jag vid något tillfälle övervägt att dejta kvinnor från andra länder än Filippinerna så kan du läsa mer här om thai kvinnor med en massa snälla och snygga thailändskor.

Tillbaka till filippinsk dejting og till filippinska tjejer och filippinskor