Hur är filippinska kvinnor? - se ett stort urval här

Det finns det såklart inget rakt svar på – precis som på frågan om hur en svensk tjej är. Det finns dock några uppenbara skillnader om man jämför den generella bilden av svensk kvinnor med den generella bilden av filippinska kvinnor.

Hur en filippinsk kvinna är har mycket med att göra var i landet hon kommer från, om hon kommer från landet eller från en stad, vilken utbildning hon har och hennes familjs bakgrund.

Det finns dock en sak som både jag och mina vänner som också har en filippinsk kvinna har upplevt, vilket du måste ställa dig in på. Hon är förmodligen extremt knuten till sin filippinska familj. Filippiner är mycket starkare knutna till sina familjer än vi är här i Sverige – det är väldigt vanligt i filippinsk kultur.

Filippinska kvinnor – hur är dem i förhållande till svenska kvinnor?

– den omedelbart största skillnaden är förhållandet till familjen och familjens betydelse. Det finns också en uppfattning hos filippinska kvinnor att dem har en förpliktelse att hjälpa familjen på alla sätt, speciellt ekonomiskt.

Med hänsyn till det ekonomiska så är det viktigt att du och din filippinska kvinna kommer överens om på vilket sätt och om hur mycket ekonomisk hjälp som ni har möjlighet att ge hennes familj. Ni ska också bestämma hur ofta ni tänker resa till Filippinerna, eftersom det kostar ganska mycket med flygbiljetter mm.

Några familjer i Filippinerna ser på deras släktingar i Sverige som en guldkalv. Så länge som du och din filippinska kvinna har kommit överens om på vilket sätt och om hur mycket ekonomisk hjälp ni kan skänka så är det i regel inget problem.

Hur är filippinska kvinnor i förhållande till svenska män och omvänt?

Det finns också en del skillnader i förhållandet till arbetsfördelningen i hemmet, den är mycket olik den typiskt svenska, där man delar på mycket av jobbet.

Första gången jag hade en filippinsk kvinna kom det som en stor överraskning för mig att hon överhuvudtaget inte förväntade sig att jag skulle hjälpa till med att duka av bordet och diska. Jag skulle bara sätta mig i soffan och vänta på mitt kaffe eller vad det nu var. Min filippinska fru var i gengäld överraskad över att jag både kunde laga mat och uppskattade att laga mat – det hade hon inte upplevt i Filippinerna. Det är också en del av svaret på ”hur en filippinsk kvinna är

Svenska män är också öppnare och mer välvilligt inställda till att deras kvinnor har barn från tidigare förhållanden än vad filippinska män generellt är. Det är såklart något som väger tungt hos en filippinsk kvinna när hon ska välja en man och har barn från tidigare förhållanden.

Men du ska såklart komma ihåg att vilket som helst äktenskap är en kompromiss mellan två parter. Det finns alltid skillnader oavsett vilken kvinna (filippinsk eller svensk) som du gifter dig med. Det handlar om ”give and take” om du vill ha ett lyckligt samliv, oavsett vilket land hon kommer ifrån.

Det är också viktigt att tänka på att utbildning och språk kan vara stora barriärer på din filippinska kvinna och det är viktigt att du stöttar henne så gott som du kan på alla punkter.

Frågan ”hur är en filippinsk kvinna?” är därför inte lätt att svara på rakt upp och ner men jag hoppas jag har kunnat ge en inblick i några av de olika saker relaterade till ”hur är en filippinsk kvinna i förhållande till en svenska kvinna?”

Dejting med filippinska kvinnor

Det finns många faktorer att överväga när det kommer till att söka efter kärleken med filippinsk online dating.

Det är roligt och spännande så njut av din jakt efter din filippinska partner nu när du har fått ett kort svar på frågan ”hur är filippinska kvinnor?”

Den här hemsidan kan du tryggt använda. Det är GRATIS att titta in och se på urvalet av filippinska kvinnor men om du vill skriva till dem så kostar det lite. Kom ihåg att du får en stor rabatt om tecknar medlemskap för flera månader 🙂

Filippinska kvinnor - hitta en Filippinerna | massor av söta kvinnor | gratis registrering

Om du, precis som jag vid något tillfälle övervägt att dejta kvinnor från andra länder än Filippinerna så kan du läsa mer här om thaidejting med en massa snälla och snygga thailändskor.

Tillbaka till filippinsk dejting