Att skaffa sig en överblick över alla ryska dejtingsidor på nätet, när du vill hitta en rysk tjej är inte så lätt. Det kan vara svårt att skilja ärliga hemsidor från bluffsidor, eller bara att hitta de sidorna som är bra.

Här är en genomgång av några av det mest populära dejtingsidorna, där dina chanser är störst för att hitta din ryska tjeje.

På den här sidan hittar du ärliga recensioner av ryska dejtingsidor (också kallade för postorder brides sites). Sidorna är specialiserade på att få dig att möta snygga ryska tjejer som är intresserad i äktenskap med västerlänningar.

En rysk tjej? – i sådant fall är dating online starten på att hitta kärleken
hitta en rysk tjej som hon med online dating

Ryska tjejer - dem bästa ryska dejting hemsidorna

Processen med at finde en russisk pige eller russisk kvinde er meget nemmere end du tror. Yngre piger og kvinder i de tidligere russiske sovjetrepublikker taler normalt noget engelsk, og nogle russisk dating sider tilbyder telefon oversættelser, hvor du rent faktisk kan chatte med disse russiske piger og russiske kvinder, før du foretager den lange rejse for at møde dem – så bare kom igang med dating russiske piger og russiske kvinder 🙂

Processen bakom att hitta en rysk tjej är mycket lättare än du tror. Yngre tjejer i de forna Sovjet talar normalt sätt en del engelska och några av de ryska dejtingsidorna erbjuder översättning via telefon. Det är lätt att komma igång och chatta med ryska tjejer och ett bra sätt att börja på, innan du reser för att träffa dem. Så ta och kom igång med din dating av ryska tjejer 🙂

Till slut så kommer du behöva resa till Ryssland för att möta din utvalda ryska tjej. Du kan antingen resa själv eller med vissa byråer som av och till arrangerar gemensamma resor där det också är inkluderat sammanträffar och fester där du också kan möta ryska tjejer för att se om romantiken blomstrar.

Världen är liten dessa dagar, det är inget större problem att möta en snygg rysk tjej och flyga för att möta henne när du är redo!

Ryska tjejer – dem bästa ryska dejting hemsidorna

1. Russiancupid.com:

Russiancupid.com är definitivt den bästa online dating sidan i Ryssland. Så är det i stort sätt med alla sidor som drivs av Amor Media, det är topp kvalité!
En sökning efter ryska tjejer som bor i Moskva i åldern 18 – 35år och som varit aktiva på sidan under de senaste 3 månaderna kommer visa mer än 1000 olika profiler. Sidan har uppenbart en mängd användare, äkta tjejer från Ryssland som letar efter kärleken.

För att få tillgång till chat-funktioner och för att din profil ska visas högt upp i sökresultaten så blir man tvungen att köpa Guld eller Platinum abonnemang. Jag tar normalt sätt alltid Platinum. De få extra kronor man betalar i månaden är värt det bonusar man får, men det är upp till dig. Kom ihåg att ditt kärleksliv, precis som din karriär och din utbildning är en stor investering och när det lyckas betalar det sig i slutändan.

GRATIS registrering men OBS – stor rabatt om du väljer att teckna ett abonnemang för flera månader.

Hitta en rysk tjej här med online dating | gratis registrering och med svensk översättning

Ryska tjejer är bland de vackraste i världen

Rysk skönhet är legendarisk. Några av de snyggaste kvinnorna jag någonsin sätt har faktiskt varit från Ryssland. Du kan vara säker på att som medlem av en rysk dejtingsida kommer få se en mängd av fantastiskt attraktiva ryska tjejer.

Om du beslutar dig för att registrera dig på någon annan rysk dejtingsida än de jag rekommenderar så föreslår jag att du läser medlemsprofilerna noggrant. Att deja ryska tjejer online på andra ryska dejtingsidor än de nämnda ovanför innebär en risk att bli lurad.

Många ryska tjejer | Hitta din ryska tjej här

Ryska tjejer – Vad ska du vara uppmärksam på?

Om du är en av de hundratusentals av västeuropeiska och svenska män som har beslutat sig för att söka efter kärlek och romantik i utlandet har du säkert övervägt att pröva dejta ryska tjejer.

Det är allmänt känt i hela världen att ryska tjejer är kända för deras naturliga skönhet och i samband med fallet av järnridån så är resor till Ryssland idag en relativt enkel sak i förhållande till för 25 år sedan.

En av de största utmaningar för varje man som beslutar sig för att prova rysk dejting är att hitta de bästa dating sidorna, där man vet att tjejerna söker efter äktenskap med västliga män.

Det första stället för alla män som börjar leta efter ryska dejtingsidor är nog Google. Som du kommer märka finns det flera hundra ryska dejtingsidor därute, du kommer sannolikt att hitta många som erbjuder dejting med ryska tjejer. Hur kan du vara säker på att du väljer den bästa ryska dejtingsidan?

Tips till att hitta ärliga ryska tjejer

Du kan välja den här sidan, som jag kan gå i god för och som är en stor internationell byrå:

Många ryska tjejer - hitta din ryska tjej här | gratis registrering och med svensk översättning

Det här är ett enkelt tips som vill hjälpa dig snäva ner dina sökresultat till 2 – 3 sidor att välja mellan. Det bästa tipset är att alltid välja en websida från de första 1 – 3 sökresultaten. För om inte du kan hitta en hemsida hur kan då alla andra män som letar efter rysk dating kunna hitta den?

Det är alltid bäst att hålla sig till västligt ägda och styrda ryska dejtingsidor, där du kan vara säker på att det finns kundservice och stora chanser för att verkligen träffa en rysk tjej. De flesta ryskt ägda och administrerade hemsidor kan ha falska profiler. Det är tyvärr den bistra sanningen, att det flesta ryskt styrda dejtingsidorna hellre vill lura sina medlemmar på pengar än att ge dem bra och äkta service.

Ett annat mycket bra tips är att kontrollera ägandet av websidan med en WHOIS check i Google det ger dig informationen om operatören av hemsidan är offentlig med vem som äger den, om dem döljer ägandet borde du fråga dig själv varför?

Se också upp för dejtingsidor med överdrivet många snygga tjejer.

Sidor där alla är supersnygga är ofta ett varningstecken. Om man är på jakt efter att dejta ryska tjejer så borde det väl vara naturligt med alla typer av tjejer?

Så håll dig borta från ryska dejtingsidor där alla är 20åriga modeller…

När du ska dejta ryska tjejer via en dejtingsida och vill ha störst och bäst chans för att hitta en riktig rysk tjej så bör du hålla dig till en sida som har ett brett utbud av alla slags tjejer i alla åldrar – jag menar, om du besöker en rysk stad – är alla tjejer omkring 20 år och fantastiskt snygga blondiner och liknar barbies?

Riktiga dejtingsidor har ett brett urval av äkta ryska tjejer av alla olika sorter och storlekar, till allas smak precis som i vilken stad som helst i Ryssland.

  1. Hitta ryska tjejer – Vilka sidor är då äkta utöver dem som jag rekommenderar? dejta ryska tjejer och ryska kvinnor | hitta tryggt kärleken här

Om du har beslutat dig för att försöka hitta en rysk tjej eller kvinna och är på jakt efter en rysk dejtingsida kommer din största utmaning vara att hitta en riktigt rysk dejtingsida. Det är inte så lätt som man tror. För tillfället finns det över 300 ryska dejtingsidor och det är svårt att avgöra vilka sidor som är äkta. Det kan göra skillnaden mellan succé och fiasko i jakten efter din ryska kärlek..

Det finns tre stora skillnader mellan ryska dejtingsidor.

  1. Mail baserade typer – här ska du betala per epost som du öppnar, normalt görs det med att köpa krediter. När en rysk tjej skriver epost till dig behöver du använda krediter för att kunna öppna mailet. Normalt sätt vill den här typen av websidor kräva en extra avgift för att översätta mailet. Mitt allra bästa råd är att hålla dig långt borta från denna typ av dejtingsidor.Tjejerna är sannolikt falska och du kommer få falska mail från tjejer som är anställda av dejtingsidan. Du kommer inte kunna komma i direkt kontakt med tjejerna via Skype eller liknande.

    Hela affärsidén går ut på att få dig att köpa krediteter i så lång tid som möjligt. Använd ALDRIG den här sortens ryska dejtingsidor…

  2. Videochat websidor, som lovar dig LIVE chat med snygga tjejer ofta via själva hemsidan.

    Du kommer se väldigt många snygga unga tjejer, alla med modell utseende och alla bekvämt nog ONLINE! Förmodligen är ingen av dem intresserade i dejting, det är ett jobb för dem och deras roll är att hålla dig online i så lång tid som möjligt. De är speciellt duktiga på att leka med dina känslor och får dig att vilja komma tillbaka gång på gång.

  3. Chat / interaktiva dejtingsidor med abonnemangs betalning är klart den bästa lösningen på online dejting. Men det är mycket viktigt att sidan erbjuder möjligheten för utväxling av kontaktuppgifter mellan medlemmarna, några ryska dejtingsidor har blockerat kontaktupplysningar så att man tillexempel inte kan byta epost med varandra.

Gå också efter en dejtingsida med ett stort urval av tjejer som påminner om verkligheten, undvik ryska dejtingsidor med uteslutande unga snygga barbiedockor, om du vill ha framgång med att dejta ryska tjejer.

En annan uppenbar möjlighet för många är att överväga att dejta tjejer och kvinnor från Ukraina, de har många likheter med ryska tjejer. Här kan du läsa mer om att dejta ukrainska kvinnor om du har lust…

Tillbaka till ryska kvinnor