Ryska dejtingsidor → välj rätt

Rysk dating vad ska du vara uppmärksam på?

Rysk dating är vanligtvis inte svårare än att dejta i andra länder – och om du tänker på det, hittar du förmodligen kärleken och hamnar med en vacker rysk fru.

Rysk dating - Zhanna 47 letar efter man på 48-55 - säkert här
Zhanna 47 letar efter man på 48-55

Det finns många ryska dejtingsidor och det är viktigt att välja rätt …

Det är inte så svårt som det låter – du bör i första hand vara uppmärksam på följande när du väljer en rysk dejtingsida:

 • Välj alltid ett där du betalar ett fast månadsbelopp – kanske det finns flera olika alternativ beroende på hur mycket hjälp och service du väljer på den webbplatsen – det kan också vara en stor rabatt om du tar 3 eller 6 månader allt på en gång
 • Välj alltid en där bilderna på kvinnorna är en blandning av sina egna amatörbilder och mer professionella, och där kvinnorna är i alla åldrar och alla utseende – från mycket trevligt till det mer vanliga

En ryska dejtingsida jag kan rekommendera

är RussianCupid.com, som uppfyller alla dessa saker – så här kan du säkert hitta din framtida ryska fru – och vara säker på att allt går som det ska.

rysk dating -> hitta din kommande ryska fru här - säkert ryska dejtingsidaRyska dejtingsidor – välj rätt

Om du väljer ryska dejtingsidor där alla kvinnor på dejtingsida ser ut som fantastiska fotomodeller och där du måste betala för din kommunikation med kvinnorna, har du gått fel i staden och chansen att du blir lurad är stor.

Bedrägeriet är att du betalar ett belopp för tio meddelanden, etc., och ryska dejtingsida har då en plan för dig att kommunicera så mycket som möjligt med kvinnan via dejtingsida, och du kan inte få henne e-post eller telefonnummer eller hennes messenger.

Nelli 50 letar efter man på 50-65 - hitta hun på rysk dejtingsida
Nelli 50 letar efter man på 50-65

På rätt ryska dejtingsidor – de utan fusk – kan du fritt utbyta e-postadresser etc. utan extra kostnad.

Ryska dejtingsidor – Ett typiskt förfarande i ett bedrägeri

I grund och botten är bluffen riktad mot ensamma män som över internet har fått kontakt med en attraktiv, påstått singel kvinna från Ryssland, Ukraina, Vitryssland etc., kvinnan är i verkligheten inte intresserad i mannen men vill lura han på pengar… Det förekommer både via ryska dejtingsidor, svenska dejtingsidor och på andra ställen på internet.

Rysk dejting - hitta en spännande kvinna från Ryssland men undvik att bli lurad
Olga 38 letar efter man på 38-48

“Kvinnan” (lockbetet) blir snabbt tillsynes förälskad i sin nya internet bekantskap och börjar kort därefter planlägga sin resa för att träffa mannen.

Pengaproblem uppstår och motvilligt så ber “hon” om ekonomisk hjälp till hennes visum och biljetter. Oftast så säger hon att det är ett litet belopp hon behöver och att hon kommer kunna betala tillbaka lånade pengar snabbt.

Om mannen accepterar det så kommer “kvinnan” låtsas att göra allt för att arrangera sin resa färdigt. “Hon” kommer verka överraskad när hon får reda på att det är nya dyra utgifter som hon måste betala innan hon kan flyga ut ur landet.

rysk dating - Tatianna 39 letar efter man på 38-60
Tatianna 39 letar efter man på 38-60

Dessa påstådda belopp handlar vanligtvis om utgifter till visum och transport till ett ställe där hon kan få sitt visum. “Hon” kommer motvilligt att fråga om pengar igen.

Om mannen är fast besluten att hjälpa till, för att kunna träffa henne så kommer han att skicka pengar om och om igen.

Men på nytt så kommer flera problem att uppstå. “Hon” kanske blir bestulen på pengar eller blir skadad eller sjuk. Hon blir plötsligt arresterad eller får problem med sin lägenhet som blir översvämmad eller blir brandskadad.

Bluffen kommer att fortsätta så länge mannen är villig att fortsätta skicka pengar för att hjälpa sin “ryska prinsessa” att komma igenom alla hennes besvär och förhinder.

ryska dejtingsidor - säkert här - Tyna 46 letar efter man på 38-48
Tyna 46 letar efter man på 38-48

Lockbetet kommer vilja hålla “kärleken” vid liv genom att regelbundet chatta eller skicka beskrivningar av “hennes” erotiska fantasier.

Ryska dejtingsidor – se upp för de typiska innehållet i en svindel:

 • Plötsliga utgifter till pass, visum eller biljetter
 • Reseförsäkring
 • Böter i samband med avsaknad av officiella upplysningar om uppehåll i Moskva
 • Olika små pengasummor (fickpengar, resepengar, pengar att betala tullväsendet, pengar att betala ambassaden)
 • Pengar till att betala ett lån eller ett inteckningslån
 • Akuta medicinska utgifter till henne eller hennes släktingar (sjukdomar, bilolyckor, dödsfall i familjen)
 • Borgenpengar eller pengar till att betala böter för små tillfälliga kränkningar av lagen
 • Skatter som påstås komma från tidigare pengaöverföringar
 • Lösensummor eller skuld till maffian
 • Lyxartiklar (mobiltelefon, kläder osv)
rysk dating - hitta rysk fru - Tania 48 letar efter man på 48-60 - click här
Tania 48 letar efter man på 48-60

Vad offret för bluffen aldrig inser är att bakom alla förföriska bilder och bakom alla varma och passionerade brev döljer sig en cynisk och manipulerande människa….

Ryska dejtingsidor – lär dig känna igen de olika faserna i en svindel

Faser i rysk dating svindel

Fas #1. Hitta offret

Normalt sätt så hittar en man en rad bilder på en attraktiv tjej som är mellan 18-45 år gammal (om svindlaren själv är en attraktiv tjej så kan det hända att det är hennes egna bilder). “Hon” placerar ut personliga annonser på så många internationella ryska dejtingsidor som möjligt

Många svindlare söker aktivt efter nya potentiella offer istället för att vänta på att offret ska komma till dem. Ofta så använder svindlarna stora ryska online dejtingwebsidor för att närma sig sina offer.

Många offer rapporterar att de har mottagit det första mailet från en bluffmakare från ingenstans, utan att ha registrerat sig på någon rysk datingsida.

VARNING! om en kvinna från Ryssland är den första som skapar kontakt på en svensk dejtingsida eller om hon skickar mail från ingenstans så handlar det vanligtvis om en rysk dejtingsvindlare.

säkert rysk dating här - click här - Onbra 46 letar efter man på 46-58
Onbra 46 letar efter man på 46-58

Fas #2. Uppvaktning av offret

Efter lite tid börjar epost från ensamma män i hela världen dimpa ner i henne inkorg. Den kvinnliga svindlaren svarar positivt på allihop och processen är igång.

Eftersom det är många brev som ska besvaras så har svindlaren normalt sätt inte tid till att svara på alla individuellt. Därför utgår hon från ett romantiskt standard mail skrivit på förhand. Vanligtvis så använder sig svindlaren av dessa förskrivna mails för att svara alla potentiella offren. Resultatet av att använda sig av förskrivna brev är att svindlaren har en tendens till att ignorera frågor de har fått. Om de bevarar frågor så gör de det typiskt i början eller slutet av mailet.

Så om du inte får individuella svar på dina frågor i din rysk dating finns det anledning att bli misstänksam…

Ryska dejtingsidor – två stereotyper av svindlare

ryska datingsidor - säkert här - Mila 42 letar efter man på 37-52
Mila 42 letar efter man på 37-52

Det finns faktiskt två kategorier av ryska dejting svindlare: “serial scammers” och “personal scammers”.

“Serial” typen är mer allmän och lättare att upptäcka. Inte nödvändigtvis för att det finns flera av dem. Men de närmar sig många olika offer på kort tid, vilket gör att det ser ut som att det finns många av dem. “Serial” svindlaren är de som sällan är uppmärksamma på konversationerna och har en tendens till att ignorera frågor. Det skickar förskrivna mail till hundratals av utvalda offer. De hoppas att en liten procent av deras offer (kanske 5 – 10%) kommer låta sig luras.

En “Personal scammer” är ovanligare att stöta på – inte nödvändigtvis för att de finns färre men deras arbete är mindre synligt. Denna typ av svindlare håller mycket högre kvalité på sitt arbete, de är uppmärksamma på detaljer, de svarar på alla frågor och är mycket uppmärksamma på konversationen.

ryska dejtingsidor - säkert här - Natalia 34 letar efter man på 32-52
Natalia 34 letar efter man på 32-52

De har också mycket bättre “responsrate” från deras offer. Men historien och deras tricks slutar för bägge kategorierna av svindlare med att de börjar be om pengar till en eller annan utgift.

I breven som svindlaren skickar är hon normalt sätt mycket smickrande, romantisk och förförande. Bluffaren berättar för varje enskilt offer att hon känner något alldeles speciellt för han. Nästan alla svindlare berättar för deras offer att detta är första gången hon använder internet för att försöka träffa en man.

För att skynda på processen kommer svindlaren att “förälska” sig i alla de potentiella offren, bokstavligt talat innanför två till sex veckor. Under samma tid så kommer svindlaren meddela att deras årliga semester (normalt sätt två veckor) är på intågande och det finns därför möjlighet att träffas.

Min egen erfarenhet med en svindlare – dock inte från en rysk dejtingsida

Lesya 40 letar efter man på 42-55 - click här - säkert rysk dating
Lesya 40 letar efter man på 42-55

Jag var själv igenom ett förlopp med en snäll och snygg kvinna – Helena – som också någorlunda följde det beskrivna förloppet. Hon kontaktade mig via en svensk dejtingsida. Du kan läsa min egna berättelse om det svindlarförsöket som jag lyckligtvis upptäckte i god tid 🙂

ISjälva “set up” fasen kan variera mycket i tidsaspekt. Några svindlare talar om kärlek och ber om pengar innanför tio dagar. Andra kan skriva och svara på mails i 6-8 månader innan det frågar om några pengar.

Undvik fällorna genom att använda en seriös rysk dejtingsida till din ryska dating 🙂

Hitta din ryska kärlek här via rysk dejting | gratis registrering och med svensk översättning
hitta kärleken här | rysk dating sida | gratis registrering | sidan är delvis på svenska

Ifall du kanske är intresserad i kvinnor från Ukraina så finns det mer här om att dejta ukrainska kvinnor

Fas #3: kvinnan ber om pengar

Ryska dejtingsidor - click här - säkert rysk dating - Inessa 43 letar efter an på 48-60
Inessa 43 letar efter an på 48-60

När svindlaren och offret blivit “djupt förälskade” och kommunikationen är väletablerad så börjar den verkliga bluffen. “Hon” blir mycket ivrig om att mötas personligen och börjar undersöka möjligheterna för visum och biljettpriser till resan.

Svindlaren kommer komma med den goda nyheten att hon kommit fram till hur hon ska få visum. Det kommer i regel efter att offret förklarat sin kärlek för henne. Hon kommer berätta att hon fått reda på vad hon måste göra för att få ett turist/arbetes/student-visum. Hon är glad och begeistrad över möjligheten. Hon kommer att förklara i detalj vad det kostar att få visum och biljetter och hur du skickar det nödvändiga beloppet för att hon ska kunna resa.

De flesta svindlarna startar med en liten summa pengar – $350 – $500 för visum och/eller eventuellt pass. Några svindlare kommer också be om “hotell” pengar till deras hotellvistelse i Moskva, medans de lämnar in visum till ambassaden. Vissa svindlare erbjuder att betala för visumet själva (som en “ärlighets” gest).

Rysk dating – nästa steg i svindeln

ryska datingsidor -> hitta din kommande ryska fru här - säkert ryska dejtingsidaEfter att visumet är mottaget ber svindlaren typiskt om pengar till att köpa flygbiljetter – normalt runt $700 – $1800. Några svindlare erbjuder att betala för biljetterna själva. De upptäcker dock att biljetterna kostar mer än de har råd till och frågar om offret kan tänka sig att dela omkostnaderna till biljetten.

På denna tidpunkt hävdar många svindlare att de har gått vidare och skrivit ett avtal med en resebyrå. Hon påstår att resebyrån ska hantera allt juridiskt pappersarbete och biljetterna. Svindlaren behöver den nödvändiga summan pengar till biljetterna innan ett visst datum.

Några gemensamma teman som vi kan se i den här fasen av korrespondens är:

 • De flesta svindlare hävdar att det vill använda sig av ett turistvisum, medan andra låtsas vara berättigade till ett studentvisum eller ett arbetsvisum.
 • Oftast så föreslår svindlaren att de vill använda sig av en resebyrå, resebyrån kan arrangera allting eftersom de har “goda kontakter med ambassaden”. Om offret erbjuder att köpa biljetter till henne online kommer svindlaren insistera på att använda sig av hennes resebyrå i de flesta fallen. Den enda kontaktuppgiften som finns till “resebyrån” är deras mailadress.
 • “Resebyrån” kan inte ta emot en kreditkorts betalning. De påstår att kontant betalning är enda betalningssättet och tvingar offret att använda Western Union eller MoneyGram.

  rysk dating - click här - Obra 32 letar efter man på 30-50
  Obra 32 letar efter man på 30-50
 • Vissa svindlare skriver att de redan har ett arbetsvisum till offrets land men saknar pengar till biljetter.
  Alternativt kan svindlaren föreslå att offret ger henne sina kreditkorts upplysningar. Ge ALDRIG henne några kreditkort eller bankkonto upplysningar!!!
 • Om offret nappar på lockbetet och skickar det önskade beloppet kommer svindlaren sannolikt skicka en resplan med datum. Om offret kontaktar flygsällskapet för att få beställningen bekräftad så får han sannolikt veta att beställningen faktiskt är gjort. Tricket är att svindlaren reklamerar flygbiljetterna i sista sekund och får pengarna tillbaka.

Rysk dating – bluff med dokument

Några svindlare skickar scannade bilder av deras “visum” eller “biljetter”. Dessa dokument, precis som svindlarens pass är dock dataredigerade bilder.

Exempel på ett bluff dokument

 

Undvik de här fällorna genom att använda denna ryska dejtingsida, som jag har hört gott om och som har gratis registrering

Hitta din ryska kärlek här med online rysk dating | gratis registrering och med svensk översättning

Ifall du också skulle vara intresserad av kvinnor från Ukraina så finns det mer att läsa om att dejta ukrainska kvinnor

Tillbaka till ryska kvinnor og ryska tjejer