Thailändska kvinnor är de mest populära bland utländska kvinnor som gifter sig med svenskar. Nästan 200 svenska män gifte sig med en thailändska under 2015.

Vad är det som gör att thailändskor söker svenska män och varför är de så populära i Sverige?

Det finns nog många svar på varför thailändska kvinnor är det föredragna valet för män i Sverige när de vill gifta sig med en ”icke svensk”.

  1. Många svenskar har genom åren besökt Thailand och fått goda intryck av landet som har så vacker natur, spännande tempel, fina stränder, bra infrastruktur osv.
  2. Folket i Thailand är nästan alltid glada och leende. De är vänliga och mycket imöteskommande och serviceorienterade. Det gör att man lätt får ett gott intryck av landet och de thailändska kvinnorna.
  3. Det är mycket lätt och billigt att ta sig till Thailand oavsett om man köper en flygstol eller åker med charter.
  4. Maten är god och passar till svenskar och det finns alltid hotell mm till ett billigt pris.

Thailändska kvinnor har en annan stil i Asien.thailändska kvinnor -> du kan hitta henne här :)

Thailändska kvinnor är generellt mycket familjeorienterade och ser på familjen på ett traditionellt sätt. De thailändska kvinnorna står för de husliga i hemmet, lagar mat och städar etc. Det påminner mycket om traditionella könsroller.

Thailändska kvinnor eller rättare sagt, mödrarna har ofta mycket att säga till om i familjen. Dessutom betyder familjen mycket i Thailand, mycket mer än vad vi är vana till i Sverige. I många fall förväntas det att den thailändska, som gifter sig med en utlänning, hjälper till och stödjer familjen i Thailand med pengar och annat.

Det är därför viktigt att du är införstådd i det när du hittat en thailändska. Att ni avtalar några spelregler om hur, när och varför familjen eventuellt ska få pengar eller annan hjälp. Du behöver bara förstå att det ofta är stor skillnad på vad en typisk svensk man och en typisk thailändsk kvinna tycker är rimligt.

Om du köper egendom eller liknande i Thailand ska du försäkra dig om att det du köper står i ditt namn och inte i hennes eller hennes familjs namn. Det är för att slippa problem vid en eventuell separation mellan er.

Thai kvinnor ser annorlunda på åldersskillnader.

Det är vanligt att man ser par där åldern skiljer mellan 20 och 30år. Det kan kännas lite märkligt i början att se västliga män i 40 – 50års åldern vara tillsammans med mycket yngre thailändska kvinnor. Den stora åldersskillnaden är vanligtvis inget problem. Visdom som följer med åldern och att man som äldre ofta har tjänat pengar under en längre tid är saker som ger status och är attraktivt för thailändskor som söker en svensk man, men också för andra Asiatiska kvinnor.
Är thailändska kvinnor fortfarande något för dig? du kan hitta henne här 🙂
thailändska kvinnor - hitta lyckan och din thailändska här

Thailändska kvinnor – kan man bara beställa henne?

Det engelska uttrycket ”mail order brides” är ett ganska nedlåtande uttryck som du säkert kommer stöta på när du surfar på internet och letar efter thailändskor.

Postorderbrud, som det engelska uttrycket betyder syftar till att man skulle kunna gå in i en webshop, titta igenom sortimentet och beställa hem en kvinna med posten. Det säger sig självt att det inte är så det fungerar när man ska hitta en söt och snäll kvinna från Thailand.

Ja, thailändska kvinnor kan vara fattiga men att gifta sig med någon, flytta ihop och eventuellt flytta till ett annat land – är stora beslut och beslut man fattar gemensamt.

Thailändska kvinnan i ditt liv hittar du lättast via onlina dating.

Det kan ta lite tid och det finns några fallgropar på vissa hemsidor. Somliga hemsidor tar betalt per mail ni skickar mellan varandra, här är tanken att ni ska skicka så många mail som möjligt mellan varandra och med så många olika som möjligt, undgå dessa sidor och använd istället en av de thailändska dejting sidor som jag rekommenderar. Alla är gratis att registrera sig på och ger möjlighet för att surfa runt bland alla användares profiler för att hitta de som du finner attraktiva.

När du har hittat den hemsidan där du tycker det verkar finnas störst chans för dig att hitta kvinnan för dig så kan du börja betala. Här betalar du ett fast belopp var månad, det är vanligt att du får en stor rabatt om du binder upp dig på flera månader åt gången. Fördelen är att du vet vad du betalar och du kan kontakta hur många thailändskor som du har lust till och skriva till dem så ofta och så mycket som du vill.

Är en thailändsk kvinna i Sverige en trogen fru som du kan lita på?

Många thailändskor registrerar sig hos en eller flera online dating agenturer i jakt efter att hitta en utländsk partner. I deras sökande efter ett stabilt och säkert liv väljer många kvinnor att gifta sig med betydligt äldre män. I vissa fall för att få ekonomisk säkerhet men du ska komma ihåg att i många asiatiska kulturer anses en högre ålder vara något mycket attraktivt och gäller också för många av thailändskorna, inom rimliga gränser såklart 🙂

Här kan du tryggt och säkert starta din jakt efter en snygg och härlig thailändska:

thai kvinnor - finn lyckan och din thai kvinna här -> thailändska kvinnor
Somliga vill gärna överväga online dejting för att söka efter en filippinsk kvinna via filippinska dating sidor

tillbaka till thaidejting