Det är vanligt att tala om 3 typer av filippinska dejtingsidor:Filippinsk dating = glada och snygga filippinska | hitta via online filippinsk dejting

  1. ”Gratis” filippinska dejtinghemsidor, som är finansierade med reklam mm. Där finns det tyvärr många ladyboys och kvinnor som bara är ute efter att luras. De håller till på gratis sidor och behöver inte dokumentera vem de är eller gå igenom någon kontroll.
  2. ”Pay as you go” filippinska dejtinghemsidor som är baserade på att ta betalt varje gång du ska svara på epost. Du kommer behöva köpa krediter som du använder för att betala med. Affärsidén är att du ska hålla igång mailkontakt med så många som möjligt i så lång tid som möjligt. Vilket såklart inte ligger i ditt intresse. De kommer försöka mjölka dig på pengar och du vet inte på förhand hur mycket ditt filippinska dejtingäventyr kommer att kosta.
  3. ”Betalning per tid” filippinska dejtinghemsidor där det vanligtvis är gratis att registrera sig och titta runt bland profilerna. Om du vill ta kontakt med en kvinna så ska du betala för en tidsperiod – typiskt en månad. Om du betalar för 3 eller 6 månader så får du stor rabatt.

Filippinsk dejting – vilken typ ska jag välja?

Jag rekommenderar helt klart det tredje alternativet ”betalning per tid”. Det är också samma princip som nästan alla svenska dejtingsidor är baserade på. Just för att det säkrar en hög kvalité.

De ”gratis” filippinska dejtingsidorna är ofta tillflyktsorter för svindlare och bluffmakare, eftersom det är gratis och användarna har allt ansvar så finns inte möjligheten att anmäla svindlarna och bedragarna. Det finns i stort sätt ingen kontroll och om du vill pröva att hitta en filippinsk kvinna på en sådan sida så se upp, nu är du varnad…

Flera filippinska dejtingsidor där du kan hitta en filippinsk fru

De flesta filippinska dejtingsidorna använder sig av abonnemang med fasta avgifter. Dessa asiatiska kontaktannons hemsidor är vanligtvis helt gratis att registrera sig på. Du blir först tvungen att betala för ett medlemskap när du hittar en profil du tycker om och vill komma i kontakt med henne. Den här typen av hemsidor ger ofta stor rabatt om du tecknar upp dig på ett länge abonnemang.

Filippinsk dating = glada och snygga filippinska kvinnor – du ska bara se upp för vissa fuskare!

”gratis” filippinska dejtingsidor kan betyda en massa arbete för dig eftersom många av tjejerna är oseriösa eller har flera profiler på andra gratis sidor. Förutom svindlare så finns det många dubbla profiler, falska profiler och tid slösare. Spilld tid är vanligt på gratis dejtingsidor. Sidorna är så lätta att vara medlem på och drar till sig alla möjliga, bland annat redan gifta filippinska kvinnor som vill se om dem kan hitta en västerländsk man istället.

Abonnemangs hemsidor har helt klart högre kvalitét på medlemmarna eftersom de kräver en större insats att registrera sig.

Även om det finns möjlighet för att hitta din filippinska drömkvinna med hjälp av en 100 % gratis filippinska dating kontaktannonssida så undvik det – chanserna är så mycket större på abonnemangs hemsidor. En abonnemangs hemsida har mycket bättre faciliteter och de filippinska kvinnorna som är på jakt efter ett romantiskt förhållande är mycket mer äktenskapsinriktade.

Mitt råd är att välja en betalningssida vilken du tryggt kan använda, du kan GRATIS titta in och se på tjejerna, men om du vill skriva till dem så kostar det lite, men du får stor rabatt om du tecknar medlemskap för flera månader 🙂

Filippinska dejtingsidor | vilka sorter finns det? vad ska du välja?

 

Om du precis som jag på en tidpunkt övervägt att dejta tjejer från andra länder än Filippinerna så kan du läsa mer här om thailändsk dejting med en massa snälla och snygga thailändskor.

Tillbaka till filippinsk dejting